Woonatelier_trendkleur-2021-sandstone-beige-karwei

Dé trendkleur 2021: Sandstone Beige

De herfst is aangebroken. De dagen worden korter en we brengen dit jaar extra veel tijd door in ons huis. Geef je huis daarom wat extra aandacht en maak er een fijne, warme plek van. Met de trendkleur 2021 Sandstone Beige van le Noir & Blanc creëer je een warme rust in huis.

Sandstone Beige: aards en elegant

Karwei doopt de kleur Sandstone Beige tot trendkleur van het jaar 2021. Deze subtiele en ingetogen kleur geeft rust aan elke ruimte. Bijvoorbeeld de woonkamer of de slaapkamer. De kleur komt goed tot zijn recht in verschillende woonstijlen zoals industrieel, minimalistisch en retro. Omdat de kleur neutraal is, laat het andere pronkstukken in je interieur tot zijn recht komen.

Woonatelier_Trendkleur-2021-karwei
De trendkleur 2021 Sandstone Beige werkt ideaal als basis voor een ton sur ton interieur

De basis voor een ton sur ton interieur

Ton sur ton, wat is dat ook alweer? De letterlijke vertaling is tint-op-tint. Door verschillende tinten uit hetzelfde kleurenpalet te combineren krijg je een speels effect. Tegelijkertijd behoud je rust en overzicht in je interieur. Sandstone Beige, de trendkleur 2021, is de ideale basis voor zo’n ton sur ton look.

Woonatelier_Trendkleur-2021-sandstone-beige
Sandstone Beige brengt rust en warmte in ieder interieur

Aardse sfeer door veeg-effect

Sandstone Beige van Le Noir & Blanc leent zich goed voor een natuurlijk veeg-effect. Een veeg-effect creëer je door de verf met een blokkwast aan te brengen. Bedenk vooraf of je gaat voor horizontale vegen, verticale vegen of bogen. Verder hoef je niet netjes te werken. Verschillende soorten en maten vegen, geven juist een mooi effect. Verf je muur wel in één keer en door één persoon. Anders ga je verschillende technieken op je muur zien.

Een natuurlijk veeg-effect creëer je door de verf met een grote blokkwast aan te brengen.

Koop of test Sandstone Beige

De trendkleur 2021 is verkrijgbaar in de muurverf van Le Noir & Blanc. Le Noir & Blanc muurverf heeft een prachtige serie verven in mooie vergrijsde tinten. De extra matte muurverf geeft een poederig effect, net zoals krijtverf. Ben je er nog niet helemaal uit? Bestel dan de kleurtester.

> Shop de trendkleur 2021