Woonatelier_9 handige interieur apps

9 handige interieur apps

Je handen kriebelen om iets te veranderen aan je interieur, je nieuwe huis in te richten of eindelijk die muur te verven. Voordat je naar de meubelboulevard racet en je winkelkar vol laadt, kan het handig zijn om je eerst digitaal te oriënteren. Wij zetten negen handige interieur apps voor je op een rij.

1. De Flexa Visualizer

Het was nog nooit zo makkelijk om een nieuwe kleur voor je muren te kiezen. Met de Flexa Visualizer kun je spelen met verfideeën om zo het perfecte palet te vinden.
Beschikbaar voor: iOS en Android

2. Palette Cam

Over kleurenpaletjes gesproken. Met Palette Cam maak je gemakkelijk een kleurenpalet van de kleuren die je om je heen ziet. Of misschien wel van die fijne vakantiefoto. Wij zijn fan van deze interieur app.
Beschikbaar voor: iOS

3. Home Design 3D

Pas op, Home Design 3D is verslavend! Het ontwerpen en aanpassen van je huis is nog nooit zo makkelijk en intuïtief geweest.
Beschikbaar voor: iOS en Android

4. Floorplanner

Met Floorplanner maak je een plattegrond van je huis. Handig als je net een nieuw huis hebt gekocht. Of wanneer je je huis wilt gaan verbouwen.
Beschikbaar voor: iOS en Android

5. MagicPlan

Misschien wel een tikje handiger dan nummer vier. Met MagicPlan hoef je alleen maar een foto te maken van de ruimte en deze app zet dit om naar een plattegrond. Per plattegrond kan je aantekeningen maken. Ideaal als je een grote verbouwing voor de boeg hebt.
Beschikbaar voor: iOS en Android

6. About Art

Weg met die witte, kale muur. Selecteer een schilderij, bepaal een plek en hang deze virtueel aan je muur. Maak een foto en deel deze met vrienden. Via de About Art interieur app kan je ook direct het kunstwerk kopen.
Beschikbaar voor: iOS en Android

7. Ikea Place app

Voor alle augmented reality fans is deze app het ritje naar de appstore zeker waard. Je kunt met deze interieur app alle Ikea meubels op ware grootte in je eigen huis zien.
Beschikbaar voor: iOS en Android

8. Houzz

Toch geen Ikeameubel? Dan is de Houzz-app wat voor jou. In deze app kan je van een uitgebreide collectie meubels zien hoe deze in jouw interieur staan.
Beschikbaar voor: iOS en Android

9. Pinterest

Last but zeker not least! Pinterest blijft toch wel onze favoriete interieur app. Maak per ruimte handige moodboards en deel deze met je partner.
Beschikbaar voor: iOS en Android