Over Woonatelier

Woonatelier is het blog dat zorgt voor jouw dagelijkse portie interieurinspiratie. Op Woonatelier.com vind je inspiratie, informatie en tips om van jouw huis een thuis te maken. Speciaal voor alle interieurfans verzamelen we woonverhalen, designitems, stylingtips én unieke meubels. Laat je inspireren! Woonatelier is onderdeel van Woonhome.nl

Woonatelier: woonweetjes, nieuws en inspiratie

Zoek je tips over verbouwen, informatie over duurzaam wonen of wil je alles weten van de nieuwste interieurtrends? Woonatelier zoekt het voor je uit. Je vindt er wekelijks nieuwe artikelen en vooral heel veel wooninspiratie! Ook vind je er must-have woonitems en ga je mee op ontdekkingstocht naar toffe meubelwinkels.

Woonatelier_WooninspiratieWooninspiratie 

Je raadt het al. In deze categorie vind je heel veel inspiratie. Je leest hier over woongeluk en design. Wij zetten de laatste woontrends voor je op een rij. En we helpen je met styling- en interieurtips.
Alle artikelen over wooninspiratie

Woonatelier_RuimteRuimte

Keuken, slaapkamer, woonkamer, tuin of kinderkamer. De blogs op woonatelier zijn handig opgedeeld naar ruimte zodat je gericht zoekt.
Alle artikelen over ruimte

Woonatelier_VerbouwenVerbouwen

Sta je aan het begin van een grote verbouwing? Of pak je het wat kleiner aan en ga je een ruimte in je woning opknappen. Wij van Woonatelier gingen je voor en delen al onze tips en handigheden met je.
Alle artikelen over verbouwen

Woonatelier_Groen wonenGroen wonen

Een duurzame woning is veel meer dan zonnepanelen op het dak. Denk bijvoorbeeld aan het nut van planten in huis en het schoonmaken met duurzame schoonmaakmiddelen. In deze categorie staan verhalen over bewuste keuzes in huis en wat je nog meer kan doen om groen te wonen.
Alles artikelen over groen wonen

 

Volg je Woonatelier al op social?

Alle inspirerende verhalen en blogs staan ook op onze Instragram en Facebook. En neem ook gerust een kijkje op onze Pinterest borden.

Samenwerken

Wil je met ons samenwerken? Leuk! Laat het ons weten. Wil je weten met welke zzp’ers, freelancers en bureaus we al samenwerken? Bekijk hier de samenwerkingen van Woonatelier