Woonatelier_Guild-la-mercerie

Design om bij weg te dromen: Romans and Williams Guild, New York

Design duo Robin Standefer en Stephen Alesch zijn de eigenaren van designstudio ‘Romans and Williams Guild‘. De studio heeft zijn eigen interieurlijn met prachtige meubels, verlichting en accessoires voor in huis. 

‘The Guild’, puur vakmanschap met een verhaal

Het getrouwde design duo heeft een radicale visie op wonen en interieur. Alles wat ze creëren is niet alleen mooi en luxueus; het is nauw verbonden met de natuur, cultuur en gemeenschap. Elk stuk wat ze ontwerpen heeft een verhaal. De kwaliteit is hoogstaand. Alles is van natuurlijke materialen gemaakt door meestervaklieden en ambachtslieden die hun leven hebben gewijd aan oude technieken en methoden. De meubels en verlichting van Robin en Stephen zijn erfstukken die generaties lang meegaan.

Proef en ervaar design in La Mercerie Cafe, New York

Midden in het prachtige atelier van ‘The Guild’ is La Mercerie Cafe gevestigd. Van de meubels tot het servies, alles in dit restaurant is ontworpen door Romans and Williams Guild. En extra mooi meegenomen, alles is te koop. Er hangt wel een flink prijskaartje aan maar daar is de kwaliteit ook naar.

Wij selecteerden de mooiste foto’s voor je. Dus pak een kopje koffie of thee erbij en droom weg.

Bron foto’s: La Mercerie Cafe – Romans and Williams Guild

Woonatelier_Guild-la-mercerie-new-york

Woonatelier_Guild-la-mercerie-romans-and-williams

Woonatelier_Guild-la-mercerie-tafelsetting

Woonatelier_Guild-la-mercerie-servies

Woonatelier_Guild-la-mercerie-lamp