Woonatelier_behang-roomblush-behang-kinderkamer

Vrolijk behang voor in de kinderkamer

Met vrolijk behang verander je de hele look-en-feel van een kinderkamer. Laat je inspireren door de nieuwe behangcollectie van Roomblush. Van zachte pasteltinten tot stoere geometrische prints. En van het Verre Oosten tot de Tropen. Met deze behangetjes komt de kinderkamer tot leven.

Durf te knallen met behang in de kinderkamer

In een kinderkamer mag het allemaal net wat kleurrijker en fantasierijker. Denk aan felle kleuren en vrolijke prints die voor inspiratie en creativiteit zorgen. Ga bijvoorbeeld voor de lievelingskleuren of het lievelingsdier van je kind.

Woonatelier_behang-roomblush-marrakech
Waan je in tropische sferen met behangpapier Voyage!

Maak van de kinderkamer één geheel

Bedenk van tevoren welk thema je wilt geven aan de kinderkamer. Laat de kleuren van het behang terugkomen in de meubels en accessoires. Zo ontstaat een mooie balans en wordt het een geheel.

Woonatelier_behang-roomblush-figuren
Voel het zuiderse karakter door dit warme kleurenpallet in behang The South.

Over Roomblush

Roomblush is een Belgisch merk dat er bewust voor heeft gekozen alleen direct aan de consument te leveren via hun website. Hierdoor kan Roomblush het hele jaar door nieuwe behangetjes toevoegen aan hun collectie. Zo kunnen ze inspelen op de laatste trends. Het behang wordt speciaal voor jou, als klant, op maat gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met de kamer en hoe de print van het behang daarin uitkomt.

Genoeg om uit te kiezen

Hou je van kleurrijk, pasteltinten, figuurtjes of basic? Kies je voor een thema of een bepaald werelddeel? Met de behangetjes van Roomblush kan je alle kanten op. Kijk maar mee! En kies een behang voor in de kinderkamer.

Woonatelier_behang-roomblush-kinderkamer

Woonatelier_behang-roomblush-hartjes

Woonatelier_behang-roomblush-babykamer

Woonatelier_behang-roomblush-patronen

Woonatelier_behang-roomblush-slaapkamer

Woonatelier_behang-roomblush-pastel

Woonatelier_behang-roomblush-patroon

Woonatelier_behang-roomblush-panter

Woonatelier_behang-roomblush-print

> Bekijk de hele collectie van Roomblush kinderkamer behang