Woonatelier_Ombra-keuken-groen-wonen-duurzaam

De groene keuken die ook écht groen is

Wauw, wij zijn fan van Ombra, de nieuwe keuken van Kvik. Deze keuken is niet alleen van buiten een prachtige kleur groen. Ook van binnen is de keuken groen: de hele keuken is duurzaam ontwikkeld. Al het hout is gecertificeerd hout van duurzame bosbouw. De gladde, matgroene fronten zijn gemaakt van gerecyclede plastic flessen. 

Design geïnspireerd door de weelderige Deense natuur

Kvik heeft zich voor de Ombra laten inspireren door de weelderige en groene Deense natuur. De gebogen handgrepen lijken op de gladde keien die je ook op de Deense stranden vindt. De handgrepen zijn verkrijgbaar in zes kleuren, zodat je je eigen unieke look kunt kiezen. Hiermee maak je jouw keuken uniek.

Een duurzame reis

Deze keuken is geproduceerd met de volgende generatie in gedachten. Met het ontwerp van de Ombra start het Deense design merk Kvik een ambitieuze reis: voor het einde van 2021 wil het merk enkel nog kastfronten van gerecycled petflessen maken. En nog ambitieuzer: het doel is om in 2022 CO2-neutraal te zijn.

Mix en match voor jouw unieke keuken

De Ombra is naast groen ook verkrijgbaar met frisse witte fronten. Beide fronten hebben een zijdezachte, matte look die je een gevoel van sereniteit te geven. Ombra is niet alleen duurzaam. Fijne bijkomstigheid, de fronten zijn eenvoudig schoon te maken. Daarnaast zijn er zes verschillende kleuren handgrepen beschikbaar in groen, zwart en verschillende houtkleuren. Door het mixen en matchen van de fronten en handgrepen creëer je een unieke keuken.

De eerste keuken die rekening houdt met de volgende generatie

Leun achterover, kom tot rust en droom weg bij de volgende foto’s van de Kvik Ombra keuken.

Woonatelier_Ombra-groen-wonen-keuken-deens-design

 

Woonatelier_Ombra-groen-wonen-duurzaam-keuken-design  Woonatelier_Ombra-groen-wonen-handgrepen-keuken  Woonatelier_Ombra-keuken-details-laden

Woonatelier_Ombra-groen-wonen-keuken-kvik

Woonatelier_Ombra-keuken-deens-design