Kinderkamer
Woonatelier_Babykamer kies je stijl

Babykamer: kies je stijl

Yes! Eindelijk ga je beginnen aan het inrichten van de babykamer. Een bijzonder moment. Een hele blauwe of roze babykamer is niet meer van deze tijd. Het kiezen van een stijl zorgt er wel voor dat het een geheel wordt. Ontdek eerst welke stijl babykamer bij jullie past. Hieronder zetten wij vast vijf stijlen voor je op een rij.

Scandinavische babykamer

De Scandinavische babykamer is misschien wel de meest bekende stijl van dit moment. Bij Scandinavisch moet je denken aan veel wit, natuurlijke materialen, rustig en minimalistisch. Er wordt gebruik gemaakt van veel zwart en wit. Soms gecombineerd met een (felle) kleur zoals geel of groen.

Woonatelier_babykamer-scandinavisch Woonatelier_babykamer-scandinavisch

Vintage babykamer

Een vintage babykamer is net even wat anders dan anders. Het is een ware mix van bijzondere items en spullen. Retro en vintage meubels stelen de show. De mooiste parels voor deze stijl vind je op Marktplaats en in kringloopwinkels.

Woonatelier_Vintage Woonatelier_Vintage

Boho babykamer

Bij een boho babykamer, ook wel bohomian babykamer, denken we aan natuurlijke materialen, veertjes, bloemen en planten. De basis is rustig maar de accessoires mogen knallen in kleur. Een mooie plant of wat takken in een vaas zorgen voor veel sfeer.

Woonatelier_boho Woonatelier_boho

Landelijke babykamer

De babykamer in een landelijke stijl? Dat kan natuurlijk ook. Een landelijke babykamer is knus, warm en met houten of whitewash accessoires. Vergeet een fijn vloerkleed niet voor lekkere warme voeten.

Woonatelier_Landelijk Woonatelier_Landelijk

Stoere babykamer

Een stoere babykamer is allang niet meer alleen voor jongens. Ook voor meisjes kan je een stoere babykamer creëren. Met natuurlijke tinten, felle kleuren en ruwe materialen maak je een stoere kamer.

Woonatelier_Stoer Woonatelier_Stoer

Bekijk ons Pinterestbord voor nog veel meer babykamer-inspiratie

 

Bron foto’s: Alle foto’s komen van Pinterest, klik op de foto voor de juiste bron.